Aangenaam

Femke
Tuijtelaars

Gediplomeerd trimster
Passie voor dieren

Mijn naam is Femke Tuijtelaars. Ik woon sinds 2019 in Baarle-Nassau, samen met mijn man, onze hond Sasha, kat Rudolf en onze kippen en konijnen. 

Mijn luxe, ruim opgezette trimsalon bevindt zich in een rustig landelijke omgeving waar ik in alles rust met uw huisdier samen kan werken. De salon is van alle gemakken voorzien en er wordt enkel gewerkt met de beste materialen en natuurlijke en diervriendelijke shampoos en conditioners. 

Ik heb meerdere ABHB erkende opleidingen gevolgd. Naast mijn opleidingen blijf ik vele cursussen volgen om mij nog meer te specialiseren en up tot date te blijven in alles wat met trimmen te maken heeft.

Ik heet u van harte welkom in mijn salon!

ABHB opgeleide trimsalon

Waarom kiest u voor Trimsalon De Hofstede

Erkende Opleiding
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan een door ABHB goedgekeurde opleiding. Dit houdt in dat ik naast mijn rassenkennis, vachtkennis, kennis van rasstandaard en technieken, ook afwijkingen hiervan herken, hierop in kan spelen en wanneer nodig, u het advies kan geven een dierenarts te bezoeken.

Stressvrij
Ik neem de tijd voor uw huisdier en ik werk 1 op 1, zo creëer je rust en ontspanning tijdens de trimbehandeling. Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn uw geliefde viervoeter bij mij achter te laten, maar ik verzeker u dat hij in goede handen is bij mij. Wanneer uw hond alleen op mij gefocust is vind er een prettige samenwerking plaats tussen mij en uw huisdier.

Werkwijze
Ik werk 1 op1 met uw huisdier. Wanneer ik klaar ben met de trimbehandeling bel ik u op om uw huisdier te komen halen. Komt u voor een kennismaking met uw pup of kitten, dan mag u de gehele behandeling erbij blijven.

Persoonlijke aandacht
Ik houd van persoonlijke aandacht en aanpak voor hond en baas. Vooraf aan de trimbehandeling wordt er met u gekeken naar uw persoonlijke wensen, aan de hand van de rasstandaard, de algehele conditie van uw huisdier en zijn/haar leefomstandigheden gaan we samen kijken wat mogelijk is en/of wat de beste behandeling zou zijn.

Na de behandeling bekijken we samen of het naar wens is. Mocht het ooit zo zijn dat u niet helemaal tevreden bent, laat het mij weten, dan werk ik graag naar het gewenste resultaat.

Natuurlijke producten
Ik werk in de salon uitsluitend met 100% natuurlijke shampoos en conditioners van Nature Specialties. Deze producten zijn diervriendelijk getest en bevatten geen dierlijke producten. Daarnaast gebruik ik alleen het beste trimmateriaal die past bij de vacht van uw huisdier. Deze producten, shampoos, conditioners, kammen en borstels zijn in de salon verkrijgbaar voor thuisgebruik. Zo weet u zeker dat u uw huisdier op de juiste manier met het juiste materiaal thuis bij kunt houden. Bij aankoop van producten krijgt u natuurlijk een goede uitleg voor thuisgebruik.

Parkeren
U kunt gratis parkeren voor de salon, er is ruim genoeg plaats.

Betalen
U kunt bij mij contant betalen en met pin.